->  Aktivnosti 2023 -> 19.4.2023. Održana redovna izborno-izvještajna skupština udruge

ODRŽANA REDOVNA IZBORNO-IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA HSŠKD NARONA

19.04.2022.- U župnoj dvorani u Vidu održana je redovna izborno-izvještajna skupština udruge HSŠKD Narona. Skupština je protekla sukladno dnevnom redu:

1.Prijedlog i Usvajanje dnevnog reda skupštine

2.Financijsko i izvješće o radu Udruge za 2022.godinu

3.Plan rada 2023.

4.Izbor tijela udruge: predsjednika, dopredsjednika, tajnika i članova UO

5.Razno

Predsjednik Mario Bukovac članove skupštine upoznao je s financijskim izvješćem i aktivnostima udruge tijekom 2022.godine na koje nije bilo primjedbi i isti su jednoglasno usvojeni. U planu rada za tekuću godinu neki projekti su već završeni poput manifestacije Raštika u Naroni koja već prelazi lokalne okvire te je u planu, ovisno o financijskim sredstvima, podizanje na jedan viši nivo. Uspješno su odrađene Poklade te je naša maska i ove godine osvojila prvu nagradu na maškarskoj povorci u Metkoviću. Od značajnijih događaja u tekućoj godini u planu je 4.-5.kolovoza izložba "Župa Vid kroz povijest" (o čemu će biti uskoro obavijest) te obilježavanje Dana pobjede uz vatromet i bakljadu te zabavu. Očekuje nas i jubilarno 25.sudjelovanje Domagojevih gusara na maratonu lađa, nadamo se uspješnije nego proteklih godina, kao i promocija monografije lađara. Radi se i na nabavi novih sprava za našu teretanu. MNK Vid nastavlja uspješno sudjelovanje u ligi UMA Metković gdje su trenutno na trećem mjestu a u planu je i ove godine sudjelovanje na 28.Božićnom maonogometnom turniru Metković 2023. Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje udruga će obilježiti prigodnim programom te je planiran odlazak u Vukovar 17.-19.studenog uz sudjelovanje u Koloni sjećanja. Zadnji dan godine rezerviran je za najlmađe sa zabavom i Dječjim dočekom Nove godine.

U izbornom dijelu vodstvo udruge je dosadašnjim radom zadovoljilo članove skupštine te je nastavilo mandat u istom sazivu: predsjednik Mario Bukovac, dopredsjednik Tomislav Ramić, tajnik Branko Markota.

>>> Aktivnosti udruge 2022 i plan 2023.

>>> Financijsko izvješće za 2022.:  Prihodi-rashodi;   Bilanca